Ongewone recepten

Madewell: nu voor iedereen beschikbaar!

Madewell: nu voor iedereen beschikbaar!

Wat vind je van Madewell? Heb je al de kans gehad om een ​​winkel te bezoeken of online te winkelen? Ik weet zeker dat ik een bestelling zal plaatsen. Hier komen problemen!

Een van mijn favoriete winkels, Madewell, is vanaf vandaag officieel online! Madewell is eigenlijk het jongere, hippe zusje van J. Crew. Zelf beschreven als "Moeiteloos cool, totaal origineel en vol met downtown-chique essentials", zijn ze precies dat, met een kers op de taart. Met winkels die beschikbaar zijn in slechts 17 Amerikaanse steden, was Madewell moeilijk te vinden, hoewel ik de kans heb gehad om de verkoopsectie te plunderen in hun winkels in Dallas en, meer recentelijk, Charlotte, NC.

Dit chique winkeltje past zo goed in mijn straatje dat ik me als een peuter in een Toys ‘R Us (geef me dat! En dat! En dat!) Voel vanaf het moment dat ik naar binnen stap. Vandaag heb ik hun nieuwe online winkel doorzocht en een verzameling van mijn absoluut favoriete items verzameld. Het was een echte uitdaging om er maar een paar uit te kiezen terwijl ik er echt van hou, dus ik heb het beperkt door vast te houden aan een gedempt kleurenpalet.

P.s. Refinery 29 biedt een rondleiding door het huis van Madewell, marketingdirecteur Gigi Guerra en kondigt de samenwerking van Madewell met Alexa Chung aan voor de herfst van 2010.


Bekijk de video: Closet Essentials: 10 pieces X 18 outfits with Everlane AD (Januari- 2022).