Nieuwe recepten

Verblijf in Stanford Court Hotel en krijg gratis gebruik van Google Glass tijdens uw verblijf

Verblijf in Stanford Court Hotel en krijg gratis gebruik van Google Glass tijdens uw verblijf

Over geweldige hotelvoorzieningen gesproken, Stanford Court Hotel verhoogt hun cool-factor door gasten gratis gebruik van Google Glass aan te bieden tijdens hun verblijf. Ze maken deel uit van het Google Glass Explorer-pakket en bieden overnachtingen in een deluxe kamer, ontbijt in het Aurea-café van het hotel en een drankje 's avonds in de Aurea Lounge.

Foto met dank aan Stanford Court Hotel

Als je niet zeker weet hoe je ze moet gebruiken, maak je geen zorgen, wanneer je incheckt, zal een conciërge je een tutorial geven en je leren hoe je niet kunt worden wat ze brutaal 'een glazen gat' noemen. (Wees niet Dat man.) Dan ben je helemaal klaar om op eigen gelegenheid te gaan verkennen.

Foto met dank aan Google Glass

Tijdens uw verblijf wordt u ook aangemoedigd om deel te nemen aan de sociale-mediawedstrijd die de accommodatie organiseert. Het enige dat u hoeft te doen, is drie foto's van bezienswaardigheden in San Francisco maken met Google Glass en deze op Instagram, Facebook en/of Twitter plaatsen met de hashtag #stanfordcourtsf.

Foto met dank aan Stanford Court Hotel

Jouw prijs? Een gratis aperitief. Oké, niet zo cool als, nou ja, je eigen Google Glass, maar ach, je maakt toch foto's, je kunt er net zo goed wat eten uit halen. Het pakket is beschikbaar tot het einde van het jaar en begint bij $ 199.


Bekijk de video: GOOGLE GLASS СОСЁТ! SMOSH (Januari- 2022).