Nieuwe recepten

Droombanen: ik ben een S'mores-expert bij het Ritz Carlton

Droombanen: ik ben een S'mores-expert bij het Ritz Carlton

Of je nu rond een kampvuur, een vuurplaats, een open haard zat of ze gewoon in de magnetron hebt opgewarmd, de ooey kleverige delicatesse heeft het vermogen om iedereen terug te brengen naar de goede oude tijd.

Ze zijn zeker een decadente traktatie, maar de s'more biedt ook de kans om samen rond een vuur te verzamelen en herinneringen te creëren als een gezin.

Skiresorts in heel Amerika bieden nu speciale s'mores happy hours voor gasten - met en zonder kinderen.

De praktijk is zo populair geworden dat het Ritz-Carlton in Lake Tahoe een team van 'Marshmologen' heeft dat zich toelegt op de 'Art of the S'more'. Het is misschien wel de beste baan ter wereld. Naarmate het skiseizoen nadert, zijn we met dit team van specialisten gaan zitten om meer te weten te komen over de beste wintersnack die ooit is geweest.

Yahoo Reizen: Vertel ons over je baan. Het klinkt best lekker.

Marshmoloog: Als Marshmologist is het mijn taak om de gasten en hun families 's nachts rond de vuurplaats te vermaken en hen alles te leren wat er te weten valt over s'mores, inclusief de geschiedenis van de s'more en al zijn componenten, inclusief de marshmallow, Graham cracker en chocoladereep. Ik leer gasten ook hoe ze de perfecte s'more kunnen maken en begeleid ze in de kunst van het maken van s'more door tips te delen, zoals hoe ze de perfecte braad- en smaakcombinaties kunnen maken.

Yahoo Reizen: Wat kun je ons vertellen over de geschiedenis van de marshmallow?

Marshmoloog: De marshmallow verslaat de s'more in een leeftijdswedstrijd, aangezien hij meer dan 4.000 jaar oud is. Het werd voor het eerst ontdekt in Egypte door een malveplant uit te persen en was alleen gereserveerd voor goden en royalty's. Het kreeg zijn meer gebruikelijke uiterlijk pas in de 19e eeuw. Franse snoepmakers klopten het plantenextract in eiwitten en suiker om er geen lekkernijen, maar medicijnen van te maken. Marshmallows werden oorspronkelijk gebruikt om keelpijn te behandelen, hoesten te onderdrukken en kleine snijwonden en brandwonden te helpen genezen, en werden zo populair dat er een snellere productiemethode moest worden gevonden. Helaas maakte deze methode ook een einde aan het gebruik van echte kaasjeskruid in marshmallows en resulteerde in het moderne recept van glucosestroop, maïszetmeel, suiker en gelatine. Marshmallows hebben geen medisch nut, maar Amerikanen kopen nog steeds meer dan 95 miljoen pond per jaar.

Marshmoloog: Het eerste officiële s'mores-recept werd in 1927 gepubliceerd in het Girl Scout Handbook, maar culinaire historici geloven dat de traditie veel eerder begon. In de loop der jaren werd het recept van camper tot camper doorgegeven en werd het uiteindelijk het beroemdste toetje bij het haardvuur.

Yahoo Reizen: Wat is de perfecte manier om een ​​s'more te roosteren?

Marshmoloog: De perfecte manier om een ​​s'more te roosteren, is door je s'mores-stick constant op middelhoog vuur te draaien. Het kost wat meer geduld en tijd, maar het is de beste methode om de marshmallow een algehele goudbruine tint te geven.

Mijn persoonlijke favoriete s'more-assemblage is het maken van een dubbele marshmallow-s'more waarbij je een originele marshmallow met een smaak plus een van onze zelfgemaakte smaken tussen twee crackers en een stuk chocolade plaatst, omdat het de ruimte tussen de crackers volledig vult en creëert een unieke smaak!

Yahoo Reizen: Welke verschillende smaken heb je?

Marshmoloog: Hun patissier bereidt eigenlijk zelfgemaakte marshmallows in smaken als munt, bes, pompoen, karamel en pepermunt.

  • Hoe Frans eten te eten als een Frans persoon
  • TripAdvisor's beste restaurants in de Verenigde Staten
  • Top opkomende foodie-steden in de Verenigde Staten
  • Goedkoop en chique Parijs

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Jo Piazza


30/6 - Jenni Rivera, Jason Day, Aaron Chronister, Trista Sutter,

Jenni Rivera, geboren en getogen in Long Beach, is een artiest die op de Billboard-hitlijsten staat. Ze wordt beschouwd als de Mary J Blige van de Latin-muziek, zowel vanwege haar talent als haar strijd. Ze verkoopt uitverkochte concerten in Nokia Theater, Gisbon Theater en meer. Ze zal volgende maand optreden op Lilith Fair naast Sara McLaughlin, Kelly Clarkson, Sheryl Crow en meer, en nu krijgen we een glimp van de glamoureuze, stressvolle en vermakelijke levensstijl van deze Hollywood-familie! Mun2, het tweetalige netwerk van NBC Universal, zal zijn langverwachte realityshow "Jenni Rivera Presents Chiquis and Raq-C" in première brengen, waardoor we een glimp kunnen opvangen van het familiedrama van een zeer succesvolle muziekdynastie! Jenni Rivera, haar verloofde en voormalig Major League-honkbalwerper, Esteban Loaiza, Jenni's dochter en zakenmanager, Janney Chiquis Marin, en haar meer dan levensgrote BFF en populaire LA-radio-dj voor Latio 96.3FM , Raquel "Raq-C" Cordova, het is non-stop actie voor deze Hollywood-familie! Welkom in de Hollywood-realiteit van Riveras! Seizoen één gaat in première op zaterdag 3 juli om 15.00 uur ET/PT. In de eerste aflevering van de serie trekt Chiquis de rivieren op terwijl ze met hun moeder die in de hitlijsten staat op een tour door meerdere steden gaan. Van Pachanga Resort en Casino tot Las Vegas, Nevada, Chiquis slaagt er altijd in om de zakelijke en familiebehoeften van Team Rivera in evenwicht te brengen. Of het nu is om het drama van haar jongere broers en zussen backstage te kalmeren, of de zakelijke druk als de show voorbij is, Chiquis laat kijkers zien dat het geen gemakkelijke taak is om Jenni's rechterhand te zijn.

Jason Day heeft het grootste deel van zijn leven doorgebracht in de buurt van de bbq-put, vuren verzorgen en vlees omdraaien. Het is geen verrassing dat hij competitief kookte en lid werd van het Burnt Finger BBQ-team, waar barbecueteams in heel Amerika jaloers op zijn. Hij is de maker van de website BBQAddicts.com en als reactie op de overweldigende vraag van de consument ontwikkelde hij retailversies van zijn bekroonde Bacon Explosion-recept en Burnt Finger BBQ-sauzen en -rubs. Aaron Chronister heeft altijd van koken gehouden. Als kind maakte hij het Mexicaanse diner dat ervoor zorgde dat zijn moeder weeën kreeg met zijn jongste broer. Hij sloot zich in 2008 aan bij een competitief bbq-team, Burnt Finger BBQ, en lanceerde de extreem populaire BBQAddicts.com-website. Hij is de vice-president van internetmarketing bij een groot webgebaseerd bedrijf en overlegt met Fortune 500-bedrijven over zoekmarketing en sociale media. Hij woont in Kansas City, de echte barbecuehoofdstad van de wereld. Sinds holbewoners ontdekten dat vuur lekker eten geweldig maakt, is grillen een van de meest populaire kookmethoden. Van langzaam gekookt, aromatisch vlees tot verkoolde, sappige hamburgers en malse groenten, alles smaakt lekkerder van de grill. En het zijn niet alleen gastronomische chef-koks die heerlijke maaltijden kunnen maken uit het perfecte huwelijk van vlees en vuur. Thuiskoks genieten al tientallen jaren van de eenvoudige geneugten van buiten koken. Aaron Chronister en Jason Day zijn twee van die thuiskoks wiens beheersing van de grill hen van hun achtertuin naar internationale faam heeft gekatapulteerd. Oorspronkelijk waren het slechts twee jongens die dol waren op barbecueën, Aaron en Jason richtten Burnt Finger BBQ op - een competitief barbecueteam dat sinds de oprichting in 2008 regionale en nationale bekendheid verwierf.

Trista Nicole Sutter (geboren Rehn) (geboren 28 oktober in Indianapolis, Indiana) is een voormalig deelnemer aan de ABC reality tv-show, The Bachelor. Nadat ze de tweede werd van het eerste seizoen van de show, werd ze geselecteerd als de eerste ster van de bijbehorende show, The Bachelorette. Ze is ook verschenen op ABC's Dancing with the Stars en NBC's Fear Factor. Het drama en het schandaal wervelen rond “The Bachelor” en “The Bachelorette!” De relaties van die shows exploderen over de roddelbladen, de een na de ander! Maar het enige grote succesverhaal blijft bestaan, voormalig vrijgezel Trista Sutter! Ja, ze is NOG STEEDS gelukkig getrouwd en klaar om te praten over wat er echt nodig is om het te laten werken. Ze werkt ook voor een doel dat haar na aan het hart ligt, haar geliefde huisdieren en de campagne 'Tales for the Pet Lover's Heart' om een ​​thuis te vinden voor honden en katten die ze nodig hebben. Trista is een fervent dierenliefhebber. Zij en haar familie hebben twee honden, 'Tank en Natasha'. En het is haar liefde voor honden waardoor Trista samenwerkt om de derde jaarlijkse campagne ''8220Tales for the Pet Lover'8217s Heart'8221 te lanceren, om die speciale relatie te vieren. De campagne doneert in totaal $ 150.000 aan dierenwelzijnsorganisaties in het hele land om hun uitstekende inzet voor huisdieren te erkennen. Volgens de American Humane Association werden in 2009 meer dan 3,7 miljoen dieren geëuthanaseerd, veel meer dan het aantal dieren dat werd geadopteerd. Ontdek hoe jij en je kijkers geweldige organisaties kunnen helpen bij het ontvangen van donaties om huisdieren te steunen. Lees meer over Trista's eigen huisdierenverhalen en de geweldige verrassing die ze ontving na een lange zakenreis. Hoe te stemmen op hun favoriete huisdierenverhaal op http://www.talesforthepetloversheart.com/ om donaties aan geselecteerde dierenwelzijnsorganisaties te helpen verhogen en tips om dakloze huisdieren te helpen hun eeuwige thuis te vinden.


30/6 - Jenni Rivera, Jason Day, Aaron Chronister, Trista Sutter,

Jenni Rivera, geboren en getogen in Long Beach, is een artiest die op de Billboard-hitlijsten staat. Ze wordt beschouwd als de Mary J Blige van de Latijns-Amerikaanse muziek, zowel vanwege haar talent als haar strijd. Ze verkoopt uitverkochte concerten in Nokia Theater, Gisbon Theater en meer. Ze zal volgende maand optreden op Lilith Fair naast Sara McLaughlin, Kelly Clarkson, Sheryl Crow en meer, en nu krijgen we een glimp van de glamoureuze, stressvolle en vermakelijke levensstijl van deze Hollywood-familie! Het tweetalige netwerk van NBC Universal, mun2, zal zijn langverwachte realityshow "Jenni Rivera Presents Chiquis and Raq-C" in première brengen, waardoor we een glimp kunnen opvangen van het familiedrama van een zeer succesvolle muziekdynastie! Jenni Rivera, haar verloofde en voormalig Major League-honkbalwerper, Esteban Loaiza, Jenni's dochter en zakenmanager, Janney Chiquis Marin, en haar meer dan levensgrote BFF en populaire LA-radio-dj voor Latio 96.3FM , Raquel "Raq-C" Cordova, het is non-stop actie voor deze Hollywood-familie! Welkom in de Hollywood-realiteit van Riveras! Seizoen één gaat in première op zaterdag 3 juli om 15.00 uur ET/PT. In de eerste aflevering van de serie trekt Chiquis de rivieren op terwijl ze met hun moeder die in de hitlijsten staat op een tour door meerdere steden gaan. Van Pachanga Resort en Casino tot Las Vegas, Nevada, Chiquis slaagt er altijd in om de zakelijke en familiebehoeften van Team Rivera in evenwicht te brengen. Of het nu is om het drama van haar jongere broers en zussen backstage te kalmeren, of de zakelijke druk als de show voorbij is, Chiquis laat kijkers zien dat het geen gemakkelijke taak is om Jenni's rechterhand te zijn.

Jason Day heeft het grootste deel van zijn leven doorgebracht in de buurt van de bbq-put, met het verzorgen van vuren en het omdraaien van vlees. Het is geen verrassing dat hij competitief kookte en lid werd van het Burnt Finger BBQ-team, waar barbecueteams in heel Amerika jaloers op zijn. Hij is de maker van de website BBQAddicts.com en als reactie op de overweldigende vraag van de consument ontwikkelde hij retailversies van zijn bekroonde Bacon Explosion-recept en Burnt Finger BBQ-sauzen en -rubs. Aaron Chronister heeft altijd van koken gehouden. Als kind maakte hij het Mexicaanse diner dat ervoor zorgde dat zijn moeder bevallen was van zijn jongste broer. Hij sloot zich in 2008 aan bij een competitief bbq-team, Burnt Finger BBQ, en lanceerde de extreem populaire BBQAddicts.com-website. Hij is de vice-president van internetmarketing bij een groot webgebaseerd bedrijf en overlegt met Fortune 500-bedrijven over zoekmarketing en sociale media. Hij woont in Kansas City, de echte barbecuehoofdstad van de wereld. Sinds holbewoners ontdekten dat vuur lekker eten geweldig maakt, is grillen een van de meest populaire kookmethoden. Van langzaam gekookt, aromatisch vlees tot verkoolde, sappige hamburgers en malse groenten, alles smaakt lekkerder van de grill. En het zijn niet alleen gastronomische chef-koks die heerlijke maaltijden kunnen maken uit het perfecte huwelijk van vlees en vuur. Thuiskoks genieten al tientallen jaren van de eenvoudige geneugten van buiten koken. Aaron Chronister en Jason Day zijn twee van die thuiskoks wiens beheersing van de grill hen van hun achtertuin naar internationale faam heeft gekatapulteerd. Oorspronkelijk waren het slechts twee jongens die dol waren op barbecueën, Aaron en Jason richtten Burnt Finger BBQ op - een competitief barbecueteam dat sinds de oprichting in 2008 regionale en nationale bekendheid verwierf.

Trista Nicole Sutter (geboren Rehn) (geboren 28 oktober in Indianapolis, Indiana) is een voormalig deelnemer aan de ABC reality tv-show, The Bachelor. Nadat ze de tweede werd van het eerste seizoen van de show, werd ze geselecteerd als de eerste ster van de bijbehorende show, The Bachelorette. Ze is ook verschenen op ABC's Dancing with the Stars en NBC's Fear Factor. Het drama en het schandaal wervelen rond “The Bachelor” en “The Bachelorette!” De relaties van die shows exploderen over de roddelbladen, de een na de ander! Maar het enige grote succesverhaal blijft bestaan, voormalig vrijgezel Trista Sutter! Ja, ze is NOG STEEDS gelukkig getrouwd en klaar om te praten over wat er echt nodig is om het te laten werken. Ze werkt ook voor een doel dat haar na aan het hart ligt, haar geliefde huisdieren en de campagne 'Tales for the Pet Lover's Heart' om een ​​thuis te vinden voor honden en katten die ze nodig hebben. Trista is een fervent dierenliefhebber. Zij en haar familie hebben twee honden, 'Tank en Natasha'. En het is haar liefde voor honden die ervoor zorgt dat Trista samenwerkt om de derde jaarlijkse campagne ''8220Tales for the Pet Lover'8217s Heart'8221 te lanceren, om die speciale relatie te vieren. De campagne doneert in totaal $ 150.000 aan dierenwelzijnsorganisaties in het hele land om hun uitstekende inzet voor huisdieren te erkennen. Volgens de American Humane Association werden in 2009 meer dan 3,7 miljoen dieren geëuthanaseerd, veel meer dan het aantal dieren dat werd geadopteerd. Ontdek hoe jij en je kijkers geweldige organisaties kunnen helpen bij het ontvangen van donaties om huisdieren te steunen. Lees meer over Trista's eigen huisdierenverhalen en de geweldige verrassing die ze ontving na een lange zakenreis. Hoe te stemmen op hun favoriete huisdierenverhaal op http://www.talesforthepetloversheart.com/ om donaties aan geselecteerde dierenwelzijnsorganisaties te helpen verhogen en tips om dakloze huisdieren te helpen hun eeuwige thuis te vinden.


30/6 - Jenni Rivera, Jason Day, Aaron Chronister, Trista Sutter,

Jenni Rivera, geboren en getogen in Long Beach, is een artiest die op de Billboard-hitlijsten staat. Ze wordt beschouwd als de Mary J Blige van de Latin-muziek, zowel vanwege haar talent als haar strijd. Ze verkoopt uitverkochte concerten in Nokia Theater, Gisbon Theater en meer. Ze zal volgende maand optreden op Lilith Fair naast Sara McLaughlin, Kelly Clarkson, Sheryl Crow en meer, en nu krijgen we een glimp van de glamoureuze, stressvolle en vermakelijke levensstijl van deze Hollywood-familie! Het tweetalige netwerk van NBC Universal, mun2, zal zijn langverwachte realityshow "Jenni Rivera Presents Chiquis and Raq-C" in première brengen, waardoor we een glimp kunnen opvangen van het familiedrama van een zeer succesvolle muziekdynastie! Jenni Rivera, haar verloofde en voormalig Major League-honkbalwerper, Esteban Loaiza, Jenni's dochter en zakenmanager, Janney Chiquis Marin, en haar meer dan levensgrote BFF en populaire LA-radio-dj voor Latio 96.3FM , Raquel "Raq-C" Cordova, het is non-stop actie voor deze Hollywood-familie! Welkom in de Hollywood-realiteit van Riveras! Seizoen één gaat in première op zaterdag 3 juli om 15.00 uur ET/PT. In de eerste aflevering van de serie trekt Chiquis de rivieren op terwijl ze met hun moeder die in de hitlijsten staat op een tour door meerdere steden gaan. Van Pachanga Resort en Casino tot Las Vegas, Nevada, Chiquis slaagt er altijd in om de zakelijke en familiebehoeften van Team Rivera in evenwicht te brengen. Of het nu is om het drama van haar jongere broers en zussen backstage te kalmeren, of de zakelijke druk als de show voorbij is, Chiquis laat kijkers zien dat het geen gemakkelijke taak is om Jenni's rechterhand te zijn.

Jason Day heeft het grootste deel van zijn leven doorgebracht in de buurt van de bbq-put, met het verzorgen van vuren en het omdraaien van vlees. Het is geen verrassing dat hij competitief kookte en lid werd van het Burnt Finger BBQ-team, waar barbecueteams in heel Amerika jaloers op zijn. Hij is de maker van de website BBQAddicts.com en als reactie op de overweldigende vraag van de consument ontwikkelde hij retailversies van zijn bekroonde Bacon Explosion-recept en Burnt Finger BBQ-sauzen en -rubs. Aaron Chronister heeft altijd van koken gehouden. Als kind maakte hij het Mexicaanse diner dat ervoor zorgde dat zijn moeder bevallen was van zijn jongste broer. Hij sloot zich in 2008 aan bij een competitief bbq-team, Burnt Finger BBQ, en lanceerde de extreem populaire BBQAddicts.com-website. Hij is de vice-president van internetmarketing bij een groot webgebaseerd bedrijf en overlegt met Fortune 500-bedrijven over zoekmarketing en sociale media. Hij woont in Kansas City, de echte barbecuehoofdstad van de wereld. Sinds holbewoners ontdekten dat vuur lekker eten geweldig maakt, is grillen een van de meest populaire kookmethoden. Van langzaam gekookt, aromatisch vlees tot verkoolde, sappige hamburgers en malse groenten, alles smaakt lekkerder van de grill. En het zijn niet alleen gastronomische chef-koks die heerlijke maaltijden kunnen maken uit het perfecte huwelijk van vlees en vuur. Thuiskoks genieten al tientallen jaren van de eenvoudige geneugten van buiten koken. Aaron Chronister en Jason Day zijn twee van die thuiskoks wiens beheersing van de grill hen van hun achtertuin naar internationale faam heeft gekatapulteerd. Oorspronkelijk waren het slechts twee jongens die dol waren op barbecueën, Aaron en Jason richtten Burnt Finger BBQ op - een competitief barbecueteam dat sinds de oprichting in 2008 regionale en nationale bekendheid verwierf.

Trista Nicole Sutter (geboren Rehn) (geboren 28 oktober in Indianapolis, Indiana) is een voormalig deelnemer aan de ABC reality tv-show, The Bachelor. Nadat ze de tweede werd van het eerste seizoen van de show, werd ze geselecteerd als de eerste ster van de bijbehorende show, The Bachelorette. Ze is ook verschenen op ABC's Dancing with the Stars en NBC's Fear Factor. Het drama en het schandaal wervelen rond “The Bachelor” en “The Bachelorette!” De relaties van die shows exploderen over de roddelbladen, de een na de ander! Maar het enige grote succesverhaal blijft bestaan, voormalig vrijgezel Trista Sutter! Ja, ze is NOG STEEDS gelukkig getrouwd en klaar om te praten over wat er echt nodig is om het te laten werken. Ze werkt ook voor een doel dat haar nauw aan het hart ligt, haar geliefde huisdieren en de campagne 'Tales for the Pet Lover's Heart' om een ​​thuis te vinden voor honden en katten die ze nodig hebben. Trista is een fervent dierenliefhebber. Zij en haar familie hebben twee honden, 'Tank en Natasha'. En het is haar liefde voor honden waardoor Trista samenwerkt om de derde jaarlijkse campagne ''8220Tales for the Pet Lover'8217s Heart'8221 te lanceren, om die speciale relatie te vieren. De campagne doneert in totaal $ 150.000 aan dierenwelzijnsorganisaties in het hele land om hun uitstekende inzet voor huisdieren te erkennen. Volgens de American Humane Association werden in 2009 meer dan 3,7 miljoen dieren geëuthanaseerd, veel meer dan het aantal dieren dat werd geadopteerd. Ontdek hoe jij en je kijkers geweldige organisaties kunnen helpen bij het ontvangen van donaties om huisdieren te steunen. Lees meer over Trista's eigen huisdierenverhalen en de geweldige verrassing die ze ontving na een lange zakenreis. Hoe te stemmen op hun favoriete huisdierenverhaal op http://www.talesforthepetloversheart.com/ om donaties aan geselecteerde dierenwelzijnsorganisaties te helpen verhogen en tips om dakloze huisdieren te helpen hun eeuwige thuis te vinden.


30/6 - Jenni Rivera, Jason Day, Aaron Chronister, Trista Sutter,

Jenni Rivera, geboren en getogen in Long Beach, is een artiest die op de Billboard-hitlijsten staat. Ze wordt beschouwd als de Mary J Blige van de Latin-muziek, zowel vanwege haar talent als haar strijd. Ze verkoopt uitverkochte concerten in Nokia Theater, Gisbon Theater en meer. Ze zal volgende maand optreden op Lilith Fair naast Sara McLaughlin, Kelly Clarkson, Sheryl Crow en meer, en nu krijgen we een glimp van de glamoureuze, stressvolle en vermakelijke levensstijl van deze Hollywood-familie! Mun2, het tweetalige netwerk van NBC Universal, zal zijn langverwachte realityshow "Jenni Rivera Presents Chiquis and Raq-C" in première brengen, waardoor we een glimp kunnen opvangen van het familiedrama van een zeer succesvolle muziekdynastie! Jenni Rivera, haar verloofde en voormalig Major League-honkbalwerper, Esteban Loaiza, Jenni's dochter en zakenmanager, Janney Chiquis Marin, en haar meer dan levensgrote BFF en populaire LA-radio-dj voor Latio 96.3FM , Raquel "Raq-C" Cordova, het is non-stop actie voor deze Hollywood-familie! Welkom in de Hollywood-realiteit van Riveras! Seizoen één gaat in première op zaterdag 3 juli om 15.00 uur ET/PT. In de eerste aflevering van de serie trekt Chiquis de rivieren op terwijl ze met hun moeder die in de hitlijsten staat op een tour door meerdere steden gaan. Van Pachanga Resort en Casino tot Las Vegas, Nevada, Chiquis slaagt er altijd in om de zakelijke en familiebehoeften van Team Rivera in evenwicht te brengen. Of het nu is om het drama van haar jongere broers en zussen backstage te kalmeren, of de zakelijke druk als de show voorbij is, Chiquis laat kijkers zien dat het geen gemakkelijke taak is om Jenni's rechterhand te zijn.

Jason Day heeft het grootste deel van zijn leven doorgebracht in de buurt van de bbq-put, met het verzorgen van vuren en het omdraaien van vlees. Het is geen verrassing dat hij competitief kookte en lid werd van het Burnt Finger BBQ-team, waar barbecueteams in heel Amerika jaloers op zijn. Hij is de maker van de website BBQAddicts.com en als reactie op de overweldigende vraag van de consument ontwikkelde hij retailversies van zijn bekroonde Bacon Explosion-recept en Burnt Finger BBQ-sauzen en -rubs. Aaron Chronister heeft altijd van koken gehouden. Als kind maakte hij het Mexicaanse diner dat ervoor zorgde dat zijn moeder weeën kreeg met zijn jongste broer. Hij sloot zich in 2008 aan bij een competitief bbq-team, Burnt Finger BBQ, en lanceerde de extreem populaire BBQAddicts.com-website. Hij is de vice-president van internetmarketing bij een groot webgebaseerd bedrijf en overlegt met Fortune 500-bedrijven over zoekmarketing en sociale media. Hij woont in Kansas City, de echte barbecuehoofdstad van de wereld. Sinds holbewoners ontdekten dat vuur lekker eten geweldig maakt, is grillen een van de meest populaire kookmethoden. Van langzaam gekookt, aromatisch vlees tot verkoolde, sappige hamburgers en malse groenten, alles smaakt lekkerder van de grill. En het zijn niet alleen gastronomische chef-koks die heerlijke maaltijden kunnen maken uit het perfecte huwelijk van vlees en vuur. Thuiskoks genieten al tientallen jaren van de eenvoudige geneugten van buiten koken. Aaron Chronister en Jason Day zijn twee van die thuiskoks wiens beheersing van de grill hen van hun achtertuin naar internationale faam heeft gekatapulteerd. Oorspronkelijk waren het slechts twee jongens die dol waren op barbecueën, Aaron en Jason richtten Burnt Finger BBQ op - een competitief barbecueteam dat sinds de oprichting in 2008 regionale en nationale bekendheid verwierf.

Trista Nicole Sutter (geboren Rehn) (geboren 28 oktober in Indianapolis, Indiana) is een voormalig deelnemer aan de ABC reality tv-show, The Bachelor. Nadat ze de tweede werd van het eerste seizoen van de show, werd ze geselecteerd als de eerste ster van de bijbehorende show, The Bachelorette. Ze is ook verschenen op ABC's Dancing with the Stars en NBC's Fear Factor. Het drama en het schandaal wervelen rond “The Bachelor” en “The Bachelorette!” De relaties van die shows exploderen over de roddelbladen, de een na de ander! Maar het enige grote succesverhaal blijft bestaan, voormalig vrijgezel Trista Sutter! Ja, ze is NOG STEEDS gelukkig getrouwd en klaar om te praten over wat er echt nodig is om het te laten werken. Ze werkt ook voor een doel dat haar na aan het hart ligt, haar geliefde huisdieren en de campagne 'Tales for the Pet Lover's Heart' om een ​​thuis te vinden voor honden en katten die ze nodig hebben. Trista is een fervent dierenliefhebber. Zij en haar familie hebben twee honden, 'Tank en Natasha'. En het is haar liefde voor honden waardoor Trista samenwerkt om de derde jaarlijkse campagne ''8220Tales for the Pet Lover'8217s Heart'8221 te lanceren, om die speciale relatie te vieren. De campagne doneert in totaal $ 150.000 aan dierenwelzijnsorganisaties in het hele land om hun uitstekende inzet voor huisdieren te erkennen. Volgens de American Humane Association werden in 2009 meer dan 3,7 miljoen dieren geëuthanaseerd, veel meer dan het aantal dieren dat werd geadopteerd. Ontdek hoe jij en je kijkers geweldige organisaties kunnen helpen bij het ontvangen van donaties om huisdieren te steunen. Lees meer over Trista's eigen huisdierenverhalen en de geweldige verrassing die ze ontving na een lange zakenreis. Hoe te stemmen op hun favoriete huisdierenverhaal op http://www.talesforthepetloversheart.com/ om donaties aan geselecteerde dierenwelzijnsorganisaties te helpen verhogen en tips om dakloze huisdieren te helpen hun eeuwige thuis te vinden.


30/6 - Jenni Rivera, Jason Day, Aaron Chronister, Trista Sutter,

Jenni Rivera, geboren en getogen in Long Beach, is een artiest die op de Billboard-hitlijsten staat. Ze wordt beschouwd als de Mary J Blige van de Latijns-Amerikaanse muziek, zowel vanwege haar talent als haar strijd. Ze verkoopt uitverkochte concerten in Nokia Theater, Gisbon Theater en meer. Ze zal volgende maand optreden op Lilith Fair naast Sara McLaughlin, Kelly Clarkson, Sheryl Crow en meer, en nu krijgen we een glimp van de glamoureuze, stressvolle en vermakelijke levensstijl van deze Hollywood-familie! Het tweetalige netwerk van NBC Universal, mun2, zal zijn langverwachte realityshow "Jenni Rivera Presents Chiquis and Raq-C" in première brengen, waardoor we een glimp kunnen opvangen van het familiedrama van een zeer succesvolle muziekdynastie! Jenni Rivera, haar verloofde en voormalig Major League-honkbalwerper, Esteban Loaiza, Jenni's dochter en zakenmanager, Janney Chiquis Marin, en haar meer dan levensgrote BFF en populaire LA-radio-dj voor Latio 96.3FM , Raquel "Raq-C" Cordova, het is non-stop actie voor deze Hollywood-familie! Welkom in de Hollywood-realiteit van Riveras! Seizoen één gaat in première op zaterdag 3 juli om 15.00 uur ET/PT. In de eerste aflevering van de serie trekt Chiquis de rivieren op terwijl ze met hun moeder die in de hitlijsten staat op een tour door meerdere steden gaan. Van Pachanga Resort en Casino tot Las Vegas, Nevada, Chiquis slaagt er altijd in om de zakelijke en familiebehoeften van Team Rivera in evenwicht te brengen. Of het nu is om het drama van haar jongere broers en zussen backstage te kalmeren, of de zakelijke druk als de show voorbij is, Chiquis laat kijkers zien dat het geen gemakkelijke taak is om Jenni's rechterhand te zijn.

Jason Day heeft het grootste deel van zijn leven doorgebracht in de buurt van de bbq-put, vuren verzorgen en vlees omdraaien. Het is geen verrassing dat hij competitief kookte en lid werd van het Burnt Finger BBQ-team, waar barbecueteams in heel Amerika jaloers op zijn. Hij is de maker van de website BBQAddicts.com en als reactie op de overweldigende vraag van de consument ontwikkelde hij retailversies van zijn bekroonde Bacon Explosion-recept en Burnt Finger BBQ-sauzen en -rubs. Aaron Chronister heeft altijd van koken gehouden. Als kind maakte hij het Mexicaanse diner dat ervoor zorgde dat zijn moeder weeën kreeg met zijn jongste broer. Hij sloot zich in 2008 aan bij een competitief bbq-team, Burnt Finger BBQ, en lanceerde de extreem populaire BBQAddicts.com-website. Hij is de vice-president van internetmarketing bij een groot webgebaseerd bedrijf en overlegt met Fortune 500-bedrijven over zoekmarketing en sociale media. Hij woont in Kansas City, de echte barbecuehoofdstad van de wereld. Sinds holbewoners ontdekten dat vuur lekker eten geweldig maakt, is grillen een van de meest populaire kookmethoden. Van langzaam gekookt, aromatisch vlees tot verkoolde, sappige hamburgers en malse groenten, alles smaakt lekkerder van de grill. En het zijn niet alleen gastronomische chef-koks die heerlijke maaltijden kunnen maken uit het perfecte huwelijk van vlees en vuur. Thuiskoks genieten al tientallen jaren van de eenvoudige geneugten van buiten koken. Aaron Chronister en Jason Day zijn twee van die thuiskoks wiens beheersing van de grill hen van hun achtertuin naar internationale faam heeft gekatapulteerd. Oorspronkelijk waren het slechts twee jongens die dol waren op barbecueën, Aaron en Jason richtten Burnt Finger BBQ op - een competitief barbecueteam dat sinds de oprichting in 2008 regionale en nationale bekendheid verwierf.

Trista Nicole Sutter (geboren Rehn) (geboren 28 oktober in Indianapolis, Indiana) is een voormalig deelnemer aan de ABC reality tv-show, The Bachelor. Nadat ze de tweede werd van het eerste seizoen van de show, werd ze geselecteerd als de eerste ster van de bijbehorende show, The Bachelorette. Ze is ook verschenen op ABC's Dancing with the Stars en NBC's Fear Factor. Het drama en het schandaal wervelen rond “The Bachelor” en “The Bachelorette!” De relaties van die shows exploderen over de roddelbladen, de een na de ander! Maar het enige grote succesverhaal blijft bestaan, voormalig vrijgezel Trista Sutter! Ja, ze is NOG STEEDS gelukkig getrouwd en klaar om te praten over wat er echt nodig is om het te laten werken. Ze werkt ook voor een doel dat haar na aan het hart ligt, haar geliefde huisdieren en de campagne 'Tales for the Pet Lover's Heart' om een ​​thuis te vinden voor honden en katten die ze nodig hebben. Trista is een fervent dierenliefhebber. Zij en haar familie hebben twee honden, 'Tank en Natasha'. En het is haar liefde voor honden waardoor Trista samenwerkt om de derde jaarlijkse campagne ''8220Tales for the Pet Lover'8217s Heart'8221 te lanceren, om die speciale relatie te vieren. De campagne doneert in totaal $ 150.000 aan dierenwelzijnsorganisaties in het hele land om hun uitstekende inzet voor huisdieren te erkennen. Volgens de American Humane Association werden in 2009 meer dan 3,7 miljoen dieren geëuthanaseerd, veel meer dan het aantal dieren dat werd geadopteerd. Ontdek hoe jij en je kijkers geweldige organisaties kunnen helpen bij het ontvangen van donaties om huisdieren te steunen. Lees meer over Trista's eigen huisdierenverhalen en de geweldige verrassing die ze ontving na een lange zakenreis. Hoe te stemmen op hun favoriete huisdierenverhaal op http://www.talesforthepetloversheart.com/ om donaties aan geselecteerde dierenwelzijnsorganisaties te helpen verhogen en tips om dakloze huisdieren te helpen hun eeuwige thuis te vinden.


30/6 - Jenni Rivera, Jason Day, Aaron Chronister, Trista Sutter,

Jenni Rivera, geboren en getogen in Long Beach, is een artiest die op de Billboard-hitlijsten staat. Ze wordt beschouwd als de Mary J Blige van de Latin-muziek, zowel vanwege haar talent als haar strijd. Ze verkoopt uitverkochte concerten in Nokia Theater, Gisbon Theater en meer. Ze zal volgende maand optreden op Lilith Fair naast Sara McLaughlin, Kelly Clarkson, Sheryl Crow en meer, en nu krijgen we een glimp van de glamoureuze, stressvolle en vermakelijke levensstijl van deze Hollywood-familie! Het tweetalige netwerk van NBC Universal, mun2, zal zijn langverwachte realityshow "Jenni Rivera Presents Chiquis and Raq-C" in première brengen, waardoor we een glimp kunnen opvangen van het familiedrama van een zeer succesvolle muziekdynastie! Van het Latin-muziekicoon op de Billboard-hitlijst, Jenni Rivera, haar verloofde en voormalig Major League-honkbalwerper, Esteban Loaiza, Jenni's dochter en zakenmanager, Janney Chiquis Marin, en haar meer dan levensgrote BFF en populaire LA-radio-dj voor Latio 96.3FM , Raquel "Raq-C" Cordova, het is non-stop actie voor deze Hollywood-familie! Welkom in de Hollywood-realiteit van Riveras! Season one premieres Saturday July 3 at 3pm ET/PT. In the first episode of the series, Chiquis rallies up the Riveras as they go on a multi-city tour with their chart-topping mother. From Pachanga Resort and Casino, to Las Vegas, Nevada, Chiquis always manages to balance the business and family needs of Team Rivera. Whether it's calming her younger siblings' drama backstage, or the business pressures once the show is over, Chiquis shows viewers that being Jenni's right-hand man is not an easy task.

Jason Day has spent most of his life around the bbq pit, tending fires and flipping meat. It is no surprise he went into competitive cooking and joined the Burnt Finger BBQ team, now the envy of barbecue teams across America. He is the creator of the BBQAddicts.com website and, in response to overwhelming consumer demand, he developed retail versions of his award-winning Bacon Explosion recipe and Burnt Finger BBQ sauces and rubs. Aaron Chronister has always loved cooking. As a child, he made the Mexican dinner that caused his mother to go into labor with his youngest brother. He joined a competitive bbq team, Burnt Finger BBQ, in 2008 and launched the extremely popular BBQAddicts.com website. He is the Vice President of Internet Marketing at a large web-based company and consults to Fortune 500 companies about search marketing and social media. He lives in Kansas City, the real barbecue capital of the world. Since cavemen discovered that fire makes good food great, grilling has been one of the most popular methods of cooking. From slow-cooked, aromatic meats to charred, juicy burgers and tender vegetables, everything tastes better hot off the grill. And it's not just gourmet chefs who can create scrumptious meals out of the perfect marriage of meat and fire home cooks everywhere have enjoyed the simple pleasures of outdoor cooking for decades. Aaron Chronister and Jason Day are two such home cooks whose mastery of the grill has catapulted them from their backyards to international fame. Originally just two guys who loved to barbecue, Aaron and Jason founded Burnt Finger BBQ--a competitive barbecue team that has garnered regional and national acclaim since its founding in 2008.

Trista Nicole Sutter (née Rehn) (born October 28 in Indianapolis, Indiana) is a former participant in the ABC reality television show, The Bachelor. After becoming the runner-up of the show's first season, she was selected as the first star of its companion show, The Bachelorette. She has also appeared on ABC's Dancing with the Stars and NBC's Fear Factor. The drama and scandal swirl around “The Bachelor” and “The Bachelorette!” Relationships from those shows explode all over the tabloids, one after another! But the lone great success story endures, former Bachelorette Trista Sutter! Yes, she’s STILL happily married and ready to talk about what it really takes to make it work. She’s also working for a cause close to her heart, her beloved pets, and the "Tales for the Pet Lover's Heart" campaign to find homes for dogs and cats who need them. Trista is an avid animal lover. She and her family have two dogs – Tank and Natasha. And it’s her love of dogs that has Trista teaming up to launch the third annual “Tales for the Pet Lover’s Heart” campaign, celebrating that special relationship. The campaign is making a total donation of $150,000 to animal welfare organizations nationwide to recognize their outstanding commitment to pets. According to the American Humane Association, more than 3.7 million animals were euthanized in 2009, far more than the number of animals that were adopted. Find out how you and your viewers can help great organizations receive donations to support pets. Learn more about Trista’s own pet tales and the wonderful surprise she received after a long business trip. How to vote for their favorite pet tale on http://www.talesforthepetloversheart.com/ to help to increase donations to select animal welfare organizations and Tips for helping homeless pets find their forever home.


6/30 - Jenni Rivera, Jason Day, Aaron Chronister, Trista Sutter,

Long Beach born and raised, Jenni Rivera is a Billboard chart-topping recording artist. She's considered the Mary J Blige of Latin music both for her talent and struggles. She sells out concerts at Nokia Theater, Gisbon Theater and more. She'll be performing at Lilith Fair next month alongside Sara McLaughlin, Kelly Clarkson, Sheryl Crow and more, and now we get a glimpse of this Hollywood family's glamorous, stressful and entertaining lifestyle! NBC Universal's bilingual network, mun2 will premiere its highly-anticipated reality show, "Jenni Rivera Presents Chiquis and Raq-C," allowing us a glimpse into the family drama of a very successful music dynasty! From the Billboard chart-topping Latin music icon, Jenni Rivera, her fiancé and former Major League baseball pitcher, Esteban Loaiza, Jenni's daughter and business manager, Janney Chiquis Marin, and her larger than life BFF and popular LA radio DJ for Latio 96.3FM, Raquel "Raq-C" Cordova, it's non-stop action for this Hollywood family! Welcome to the Riveras' Hollywood reality! Season one premieres Saturday July 3 at 3pm ET/PT. In the first episode of the series, Chiquis rallies up the Riveras as they go on a multi-city tour with their chart-topping mother. From Pachanga Resort and Casino, to Las Vegas, Nevada, Chiquis always manages to balance the business and family needs of Team Rivera. Whether it's calming her younger siblings' drama backstage, or the business pressures once the show is over, Chiquis shows viewers that being Jenni's right-hand man is not an easy task.

Jason Day has spent most of his life around the bbq pit, tending fires and flipping meat. It is no surprise he went into competitive cooking and joined the Burnt Finger BBQ team, now the envy of barbecue teams across America. He is the creator of the BBQAddicts.com website and, in response to overwhelming consumer demand, he developed retail versions of his award-winning Bacon Explosion recipe and Burnt Finger BBQ sauces and rubs. Aaron Chronister has always loved cooking. As a child, he made the Mexican dinner that caused his mother to go into labor with his youngest brother. He joined a competitive bbq team, Burnt Finger BBQ, in 2008 and launched the extremely popular BBQAddicts.com website. He is the Vice President of Internet Marketing at a large web-based company and consults to Fortune 500 companies about search marketing and social media. He lives in Kansas City, the real barbecue capital of the world. Since cavemen discovered that fire makes good food great, grilling has been one of the most popular methods of cooking. From slow-cooked, aromatic meats to charred, juicy burgers and tender vegetables, everything tastes better hot off the grill. And it's not just gourmet chefs who can create scrumptious meals out of the perfect marriage of meat and fire home cooks everywhere have enjoyed the simple pleasures of outdoor cooking for decades. Aaron Chronister and Jason Day are two such home cooks whose mastery of the grill has catapulted them from their backyards to international fame. Originally just two guys who loved to barbecue, Aaron and Jason founded Burnt Finger BBQ--a competitive barbecue team that has garnered regional and national acclaim since its founding in 2008.

Trista Nicole Sutter (née Rehn) (born October 28 in Indianapolis, Indiana) is a former participant in the ABC reality television show, The Bachelor. After becoming the runner-up of the show's first season, she was selected as the first star of its companion show, The Bachelorette. She has also appeared on ABC's Dancing with the Stars and NBC's Fear Factor. The drama and scandal swirl around “The Bachelor” and “The Bachelorette!” Relationships from those shows explode all over the tabloids, one after another! But the lone great success story endures, former Bachelorette Trista Sutter! Yes, she’s STILL happily married and ready to talk about what it really takes to make it work. She’s also working for a cause close to her heart, her beloved pets, and the "Tales for the Pet Lover's Heart" campaign to find homes for dogs and cats who need them. Trista is an avid animal lover. She and her family have two dogs – Tank and Natasha. And it’s her love of dogs that has Trista teaming up to launch the third annual “Tales for the Pet Lover’s Heart” campaign, celebrating that special relationship. The campaign is making a total donation of $150,000 to animal welfare organizations nationwide to recognize their outstanding commitment to pets. According to the American Humane Association, more than 3.7 million animals were euthanized in 2009, far more than the number of animals that were adopted. Find out how you and your viewers can help great organizations receive donations to support pets. Learn more about Trista’s own pet tales and the wonderful surprise she received after a long business trip. How to vote for their favorite pet tale on http://www.talesforthepetloversheart.com/ to help to increase donations to select animal welfare organizations and Tips for helping homeless pets find their forever home.


6/30 - Jenni Rivera, Jason Day, Aaron Chronister, Trista Sutter,

Long Beach born and raised, Jenni Rivera is a Billboard chart-topping recording artist. She's considered the Mary J Blige of Latin music both for her talent and struggles. She sells out concerts at Nokia Theater, Gisbon Theater and more. She'll be performing at Lilith Fair next month alongside Sara McLaughlin, Kelly Clarkson, Sheryl Crow and more, and now we get a glimpse of this Hollywood family's glamorous, stressful and entertaining lifestyle! NBC Universal's bilingual network, mun2 will premiere its highly-anticipated reality show, "Jenni Rivera Presents Chiquis and Raq-C," allowing us a glimpse into the family drama of a very successful music dynasty! From the Billboard chart-topping Latin music icon, Jenni Rivera, her fiancé and former Major League baseball pitcher, Esteban Loaiza, Jenni's daughter and business manager, Janney Chiquis Marin, and her larger than life BFF and popular LA radio DJ for Latio 96.3FM, Raquel "Raq-C" Cordova, it's non-stop action for this Hollywood family! Welcome to the Riveras' Hollywood reality! Season one premieres Saturday July 3 at 3pm ET/PT. In the first episode of the series, Chiquis rallies up the Riveras as they go on a multi-city tour with their chart-topping mother. From Pachanga Resort and Casino, to Las Vegas, Nevada, Chiquis always manages to balance the business and family needs of Team Rivera. Whether it's calming her younger siblings' drama backstage, or the business pressures once the show is over, Chiquis shows viewers that being Jenni's right-hand man is not an easy task.

Jason Day has spent most of his life around the bbq pit, tending fires and flipping meat. It is no surprise he went into competitive cooking and joined the Burnt Finger BBQ team, now the envy of barbecue teams across America. He is the creator of the BBQAddicts.com website and, in response to overwhelming consumer demand, he developed retail versions of his award-winning Bacon Explosion recipe and Burnt Finger BBQ sauces and rubs. Aaron Chronister has always loved cooking. As a child, he made the Mexican dinner that caused his mother to go into labor with his youngest brother. He joined a competitive bbq team, Burnt Finger BBQ, in 2008 and launched the extremely popular BBQAddicts.com website. He is the Vice President of Internet Marketing at a large web-based company and consults to Fortune 500 companies about search marketing and social media. He lives in Kansas City, the real barbecue capital of the world. Since cavemen discovered that fire makes good food great, grilling has been one of the most popular methods of cooking. From slow-cooked, aromatic meats to charred, juicy burgers and tender vegetables, everything tastes better hot off the grill. And it's not just gourmet chefs who can create scrumptious meals out of the perfect marriage of meat and fire home cooks everywhere have enjoyed the simple pleasures of outdoor cooking for decades. Aaron Chronister and Jason Day are two such home cooks whose mastery of the grill has catapulted them from their backyards to international fame. Originally just two guys who loved to barbecue, Aaron and Jason founded Burnt Finger BBQ--a competitive barbecue team that has garnered regional and national acclaim since its founding in 2008.

Trista Nicole Sutter (née Rehn) (born October 28 in Indianapolis, Indiana) is a former participant in the ABC reality television show, The Bachelor. After becoming the runner-up of the show's first season, she was selected as the first star of its companion show, The Bachelorette. She has also appeared on ABC's Dancing with the Stars and NBC's Fear Factor. The drama and scandal swirl around “The Bachelor” and “The Bachelorette!” Relationships from those shows explode all over the tabloids, one after another! But the lone great success story endures, former Bachelorette Trista Sutter! Yes, she’s STILL happily married and ready to talk about what it really takes to make it work. She’s also working for a cause close to her heart, her beloved pets, and the "Tales for the Pet Lover's Heart" campaign to find homes for dogs and cats who need them. Trista is an avid animal lover. She and her family have two dogs – Tank and Natasha. And it’s her love of dogs that has Trista teaming up to launch the third annual “Tales for the Pet Lover’s Heart” campaign, celebrating that special relationship. The campaign is making a total donation of $150,000 to animal welfare organizations nationwide to recognize their outstanding commitment to pets. According to the American Humane Association, more than 3.7 million animals were euthanized in 2009, far more than the number of animals that were adopted. Find out how you and your viewers can help great organizations receive donations to support pets. Learn more about Trista’s own pet tales and the wonderful surprise she received after a long business trip. How to vote for their favorite pet tale on http://www.talesforthepetloversheart.com/ to help to increase donations to select animal welfare organizations and Tips for helping homeless pets find their forever home.


6/30 - Jenni Rivera, Jason Day, Aaron Chronister, Trista Sutter,

Long Beach born and raised, Jenni Rivera is a Billboard chart-topping recording artist. She's considered the Mary J Blige of Latin music both for her talent and struggles. She sells out concerts at Nokia Theater, Gisbon Theater and more. She'll be performing at Lilith Fair next month alongside Sara McLaughlin, Kelly Clarkson, Sheryl Crow and more, and now we get a glimpse of this Hollywood family's glamorous, stressful and entertaining lifestyle! NBC Universal's bilingual network, mun2 will premiere its highly-anticipated reality show, "Jenni Rivera Presents Chiquis and Raq-C," allowing us a glimpse into the family drama of a very successful music dynasty! From the Billboard chart-topping Latin music icon, Jenni Rivera, her fiancé and former Major League baseball pitcher, Esteban Loaiza, Jenni's daughter and business manager, Janney Chiquis Marin, and her larger than life BFF and popular LA radio DJ for Latio 96.3FM, Raquel "Raq-C" Cordova, it's non-stop action for this Hollywood family! Welcome to the Riveras' Hollywood reality! Season one premieres Saturday July 3 at 3pm ET/PT. In the first episode of the series, Chiquis rallies up the Riveras as they go on a multi-city tour with their chart-topping mother. From Pachanga Resort and Casino, to Las Vegas, Nevada, Chiquis always manages to balance the business and family needs of Team Rivera. Whether it's calming her younger siblings' drama backstage, or the business pressures once the show is over, Chiquis shows viewers that being Jenni's right-hand man is not an easy task.

Jason Day has spent most of his life around the bbq pit, tending fires and flipping meat. It is no surprise he went into competitive cooking and joined the Burnt Finger BBQ team, now the envy of barbecue teams across America. He is the creator of the BBQAddicts.com website and, in response to overwhelming consumer demand, he developed retail versions of his award-winning Bacon Explosion recipe and Burnt Finger BBQ sauces and rubs. Aaron Chronister has always loved cooking. As a child, he made the Mexican dinner that caused his mother to go into labor with his youngest brother. He joined a competitive bbq team, Burnt Finger BBQ, in 2008 and launched the extremely popular BBQAddicts.com website. He is the Vice President of Internet Marketing at a large web-based company and consults to Fortune 500 companies about search marketing and social media. He lives in Kansas City, the real barbecue capital of the world. Since cavemen discovered that fire makes good food great, grilling has been one of the most popular methods of cooking. From slow-cooked, aromatic meats to charred, juicy burgers and tender vegetables, everything tastes better hot off the grill. And it's not just gourmet chefs who can create scrumptious meals out of the perfect marriage of meat and fire home cooks everywhere have enjoyed the simple pleasures of outdoor cooking for decades. Aaron Chronister and Jason Day are two such home cooks whose mastery of the grill has catapulted them from their backyards to international fame. Originally just two guys who loved to barbecue, Aaron and Jason founded Burnt Finger BBQ--a competitive barbecue team that has garnered regional and national acclaim since its founding in 2008.

Trista Nicole Sutter (née Rehn) (born October 28 in Indianapolis, Indiana) is a former participant in the ABC reality television show, The Bachelor. After becoming the runner-up of the show's first season, she was selected as the first star of its companion show, The Bachelorette. She has also appeared on ABC's Dancing with the Stars and NBC's Fear Factor. The drama and scandal swirl around “The Bachelor” and “The Bachelorette!” Relationships from those shows explode all over the tabloids, one after another! But the lone great success story endures, former Bachelorette Trista Sutter! Yes, she’s STILL happily married and ready to talk about what it really takes to make it work. She’s also working for a cause close to her heart, her beloved pets, and the "Tales for the Pet Lover's Heart" campaign to find homes for dogs and cats who need them. Trista is an avid animal lover. She and her family have two dogs – Tank and Natasha. And it’s her love of dogs that has Trista teaming up to launch the third annual “Tales for the Pet Lover’s Heart” campaign, celebrating that special relationship. The campaign is making a total donation of $150,000 to animal welfare organizations nationwide to recognize their outstanding commitment to pets. According to the American Humane Association, more than 3.7 million animals were euthanized in 2009, far more than the number of animals that were adopted. Find out how you and your viewers can help great organizations receive donations to support pets. Learn more about Trista’s own pet tales and the wonderful surprise she received after a long business trip. How to vote for their favorite pet tale on http://www.talesforthepetloversheart.com/ to help to increase donations to select animal welfare organizations and Tips for helping homeless pets find their forever home.


6/30 - Jenni Rivera, Jason Day, Aaron Chronister, Trista Sutter,

Long Beach born and raised, Jenni Rivera is a Billboard chart-topping recording artist. She's considered the Mary J Blige of Latin music both for her talent and struggles. She sells out concerts at Nokia Theater, Gisbon Theater and more. She'll be performing at Lilith Fair next month alongside Sara McLaughlin, Kelly Clarkson, Sheryl Crow and more, and now we get a glimpse of this Hollywood family's glamorous, stressful and entertaining lifestyle! NBC Universal's bilingual network, mun2 will premiere its highly-anticipated reality show, "Jenni Rivera Presents Chiquis and Raq-C," allowing us a glimpse into the family drama of a very successful music dynasty! From the Billboard chart-topping Latin music icon, Jenni Rivera, her fiancé and former Major League baseball pitcher, Esteban Loaiza, Jenni's daughter and business manager, Janney Chiquis Marin, and her larger than life BFF and popular LA radio DJ for Latio 96.3FM, Raquel "Raq-C" Cordova, it's non-stop action for this Hollywood family! Welcome to the Riveras' Hollywood reality! Season one premieres Saturday July 3 at 3pm ET/PT. In the first episode of the series, Chiquis rallies up the Riveras as they go on a multi-city tour with their chart-topping mother. From Pachanga Resort and Casino, to Las Vegas, Nevada, Chiquis always manages to balance the business and family needs of Team Rivera. Whether it's calming her younger siblings' drama backstage, or the business pressures once the show is over, Chiquis shows viewers that being Jenni's right-hand man is not an easy task.

Jason Day has spent most of his life around the bbq pit, tending fires and flipping meat. It is no surprise he went into competitive cooking and joined the Burnt Finger BBQ team, now the envy of barbecue teams across America. He is the creator of the BBQAddicts.com website and, in response to overwhelming consumer demand, he developed retail versions of his award-winning Bacon Explosion recipe and Burnt Finger BBQ sauces and rubs. Aaron Chronister has always loved cooking. As a child, he made the Mexican dinner that caused his mother to go into labor with his youngest brother. He joined a competitive bbq team, Burnt Finger BBQ, in 2008 and launched the extremely popular BBQAddicts.com website. He is the Vice President of Internet Marketing at a large web-based company and consults to Fortune 500 companies about search marketing and social media. He lives in Kansas City, the real barbecue capital of the world. Since cavemen discovered that fire makes good food great, grilling has been one of the most popular methods of cooking. From slow-cooked, aromatic meats to charred, juicy burgers and tender vegetables, everything tastes better hot off the grill. And it's not just gourmet chefs who can create scrumptious meals out of the perfect marriage of meat and fire home cooks everywhere have enjoyed the simple pleasures of outdoor cooking for decades. Aaron Chronister and Jason Day are two such home cooks whose mastery of the grill has catapulted them from their backyards to international fame. Originally just two guys who loved to barbecue, Aaron and Jason founded Burnt Finger BBQ--a competitive barbecue team that has garnered regional and national acclaim since its founding in 2008.

Trista Nicole Sutter (née Rehn) (born October 28 in Indianapolis, Indiana) is a former participant in the ABC reality television show, The Bachelor. After becoming the runner-up of the show's first season, she was selected as the first star of its companion show, The Bachelorette. She has also appeared on ABC's Dancing with the Stars and NBC's Fear Factor. The drama and scandal swirl around “The Bachelor” and “The Bachelorette!” Relationships from those shows explode all over the tabloids, one after another! But the lone great success story endures, former Bachelorette Trista Sutter! Yes, she’s STILL happily married and ready to talk about what it really takes to make it work. She’s also working for a cause close to her heart, her beloved pets, and the "Tales for the Pet Lover's Heart" campaign to find homes for dogs and cats who need them. Trista is an avid animal lover. She and her family have two dogs – Tank and Natasha. And it’s her love of dogs that has Trista teaming up to launch the third annual “Tales for the Pet Lover’s Heart” campaign, celebrating that special relationship. The campaign is making a total donation of $150,000 to animal welfare organizations nationwide to recognize their outstanding commitment to pets. According to the American Humane Association, more than 3.7 million animals were euthanized in 2009, far more than the number of animals that were adopted. Find out how you and your viewers can help great organizations receive donations to support pets. Learn more about Trista’s own pet tales and the wonderful surprise she received after a long business trip. How to vote for their favorite pet tale on http://www.talesforthepetloversheart.com/ to help to increase donations to select animal welfare organizations and Tips for helping homeless pets find their forever home.


Bekijk de video: Which Famous Blueberry Muffin Is Best? Ritz-Carltons vs. Jordan Marshs. NYT Cooking (Januari- 2022).