Nieuwe recepten

De beste recepten voor kerststarters

De beste recepten voor kerststarters

De beste kerststartrecepten zijn eenvoudig, snel, lekker en vol feestelijke smaak!

Deze recepten zullen de grote dag een beetje sprankelen en ervoor zorgen dat u de toon zet voor een onvergetelijke maaltijd.

BLOODY MARY SEAFOOD PLATTER

Deze zeevruchtenmash-up van Bloody Mary en Marie Rose ziet eruit en smaakt super speciaal. Het is echt een leuke manier om iedereen erbij te betrekken, door hun eigen combo's van sla en zeevruchten samen te stellen.

GLUTENVRIJE SPINAZIE & RICOTTA ROULADE

Briljant retro, deze rollade met spinazie en ricotta zal de gasten aan je kersttafel verbazen! De feloranje krul ziet er ook prachtig uit op ieders bord.

GEHELE GEROOSTERDE RICOTTA MET GEHONDE VIJGEN

Supergemakkelijk en zo lekker. Dit fantastische recept kan worden vergroot of verkleind, afhankelijk van hoeveel je er voedt - en kan ook werken als een prachtige canapé.

MET ZALM GEVORMDE EIEREN

Ga voor retro met dit kleine hapje - het is de perfecte lichte starter om je eetlust op te wekken. Bereid je voor en breng voor je gasten naar buiten met een aperitief.

KLEVERIGE GARBECUED SALADE VAN GARNALEN

Met knoflookachtige focaccia-toast, zoete balsamico-geklede tomaten en zinderende garnalen, waar moet je niet van houden?

Voor meer Feestelijke startersideeën, ga naar ons kerstcentrum - boordevol recepten, ideeën en tips die je nodig hebt voor een fantastische kerstmaaltijd!


Bekijk de video: 5 Recepten voor een Gezond Ontbijt! OPTIMAVITA (December 2021).