Nieuwste recepten

Wat te eten in juni

Wat te eten in juni

De dagen worden warmer, de nachten worden korter en binnenkort zullen markten barstensvol zijn met prachtige zomerproducten. Koken met wat er in het seizoen is, is een absoluut genot in juni, dus we zijn voorstander van een paar seizoenssterren en laten je enkele van de beste manieren zien om ervan te genieten.

TUINBONEN

Romige en malse tuinbonen zijn een ware smaak van de warmere maanden. Ze vriezen ongelooflijk goed, dus pak ze zo lang mogelijk en bewaar ze het hele jaar door in de vriezer voor een ongelooflijke zomersmaak. Blitz met crème fraîche, citroen en dille voor een geniale last-minute snack, of marineer ze in witte wijn en een beetje azijn voor een ‘dronken’ tuinbonensalade, perfect als voorgerecht bij een etentje.

Meer: Hoe u uw keuken klaarmaakt voor de zomer.

ZOMERBESSEN

Aardbeien en frambozen zullen altijd een publiek bekoren, maar ook ander seizoensfruit zoals kruisbessen en bosbessen zijn in juni op hun best. Kruisbessenjam of bosbessen- en yoghurtontbijtdonuts zijn twee geweldige manieren om het meeste uit zomerbessen te halen. Probeer dit klassieke schoenmakersrecept voor een heerlijke mix van twee Britse zomerstapels - het is een gegarandeerde hit!

RADIJZEN

Heldere, peperige radijsjes zijn zo veelzijdig - ze zitten net zo comfortabel in een salade als in een bakplaat. Kleed ze aan met een beetje azijn voor een snelle en meer smakelijke augurk, of snijd ze in dunne plakjes en meng ze met bladeren om een ​​scheutje wit en roze aan je salades toe te voegen. Dit eenvoudige bakplaatrecept haalt het beste uit de seizoensbijdrage van juni en gebruikt pronkbonen (die ook in juni in het seizoen komen) en courgette voor een luie doordeweekse maaltijd.

Bekijk voor seizoensinspiratie meer van onze seizoenskenmerken.


Bekijk de video: How to Unlock All 55 Punchcards in Fortnite Chapter 2 Season 4 - Complete Punchcard Guide (Januari- 2022).