Nieuwe recepten

Dinosaur Bar-B-Que opent in Brooklyn

Dinosaur Bar-B-Que opent in Brooklyn

De tweede locatie in Syracuse, in New York, gevestigd in New York Dinosaur Bar-B-Que deze week geopend in de wijk Gowanus in Brooklyn, aan Union Street in de buurt van Fourth Avenue. De geliefde "honky tonk rib joint" heeft zeven locaties in New York, Newark, NJ en Stamford, Conn., en deze zal waarschijnlijk net zo druk zijn als de rest.

Ook al lijkt het misschien in een buiten de gebaande paden gelegen gebied in een industriële wijk in de buurt van het Gowanus-kanaal, het is ook vlak bij de welvarende wijk Park Slope en het Barclays Center, dat vorig jaar werd geopend.

De uitgestrekte ruimte is zwaar op de zichtbare bakstenen en houten balken en ziet er heel vertrouwd uit voor de andere locaties, waarvan de dichtstbijzijnde in Haarlem. Het menu bevat veel gerookt vlees, waaronder sappige vleugels, ribben, borst, draadjesvlees evenals en darmverscheurende bijgerechten. Er is ook een poutine, en in een knipoog naar de brunchcultuur van het gebied, een gerecht genaamd Breakfast All Day met een gerookte borst en poblano-hasj met daarop een ei met de zonnige kant naar boven.

Een paar andere gerechten zijn uniek voor dit menu, namelijk de "Ode to Domilise", een draai aan de po'boy van het beroemde restaurant in New Orleans met borst, runderjus, Zwitserse kaas, sla, tomaat, ingelegde ui, jalapeño-relish, en barbecuemayo, en de FGTV, met gefrituurde groene tomaten, Spaanse peper, geraspte kool en chow chow.

Een advies voor degenen die van plan zijn om het te bekijken: je hebt een reservering nodig.


Reden blokkeren: Om veiligheidsredenen is de toegang vanuit uw gebied tijdelijk beperkt.
Tijd: za 22 mei 2021 14:09:49 GMT

Over Wordfence

Wordfence is een beveiligingsplug-in die op meer dan 3 miljoen WordPress-sites is geïnstalleerd. De eigenaar van deze site gebruikt Wordfence om de toegang tot hun site te beheren.

Je kunt ook de documentatie lezen om meer te weten te komen over de blokkeringstools van Wordfence, of ga naar wordfence.com voor meer informatie over Wordfence.

Gegenereerd door Wordfence op za 22 mei 2021 14:09:49 GMT.
De tijd van uw computer: .


Ontvang meer geheime copycat-restaurantrecepten

Als je van dit recept houdt, moet je je aanmelden voor onze GRATIS e-mails met restaurantrecepten. We hebben onze lezers meer dan 200 extra copycat-restaurantrecepten voor alleen e-mail gestuurd (en er zijn er nog meer!) Meld u NU aan om ELK RECEPT te krijgen.

We sturen je een Cool Starbucks-receptenboek om ons uit te proberen. Je zult het geweldig vinden.

En volg ons op uw favoriete sociale sites

Je blijft in contact, krijgt meer recepten van al onze sites en helpt ons het woord over geheime copycat-restaurantrecepten te verspreiden onder al je vrienden.


Gebruik de Facebook-, Twitter-, Pinterest- en e-mailknoppen hieronder om: DEEL dit recept met je vrienden!

Het duurt maar een minuutje en ze zullen er dol op zijn!

Bedankt!

Gerelateerde berichten

Dinosaurus Bar-B-Que Churrasco Steak Recept

Dinosaur Bar-B-Que Macaroni en Kaas Recept

Laat een antwoord achter annuleer antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Lees hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Zoek geheime copycat-restaurantrecepten voor uw favorieten

Volg ons

Schrijf je GRATIS in voor onze! Recepten-nieuwsbrief en we sturen u al onze restaurantrecepten, speciale recepten voor alleen e-mail en.

Het is allemaal GRATIS in je inbox!

Voer hieronder uw e-mailadres in en we haasten u alles GRATIS!

Spotlight op ... Panda Express

Al je favoriete restaurants

  (2) (6) (2) (1) (1) (2) (1) (35) (6) (2) (10) (2) (1) (1) (1) (4) (6) (11) (2) (2) (4) (1) (9) (1) (6) (2) (3) (5) (4) (8) (5) (1) (4) (1) (4) (3) (5) (1) (2) (12) (5) (4) (1) (7) (6) (2) (1) (1) (1) (4) (2) (9) (1) (2) (2) (3) (3) (8) (1) (1) (6) (1) (5) (1) (22) (3) (1) (1) (1) (1) (2) (1) (3) (2) (1) (1) (1) (10) (1) (1) (1) (3) (13) (13) (1) (1) (6) (2) (4) (4) (5) (1) (5) (1) (10) (23) (1) (10) (6) (4) (4) (1) (3) (1) (3) (1) (1) (1) (2) (1) (14) (1) (3) (3) (2) (2) (2) (1) (2) (18) (2) (14) (5) (1) (50) (2) (1) (5) (4) (2) (1) (1) (1) (2) (1) (2) (1) (1) (1) (3) (1) (1) (2)

Over ons - Binnenkort beschikbaar

Probeer deze recepten

Posts met de meeste reacties

Geheime Copycat Restaurant Recepten

SecretCopycatRestaurantRecipes.com is een Gratis kookboekenclub Website

Onze pagina's kunnen advertenties en gelieerde links van Amazon en anderen bevatten. Als je iets koopt nadat je op een van deze links hebt geklikt, betaal je geen cent meer - maar krijgen we een kleine commissie. Dit helpt ons om deze site en onze recepten gratis aan u te blijven aanbieden. Bedankt.


Dinosaur Bar-B-Que Eigenaar John Stage deelt recept voor roksteak

NEW YORK (CBSNew York) — Wat in 1983 begon als een mobiele concessiestand op een motorhangplaats, is nu een van de beste barbecuetenten in de omgeving van New York.

Dinosaur Bar-B-Que serveert al 30 jaar zijn St. Louis-stijl ribben en kenmerkende saus.

Eigenaar en pitmaster John Stage zegt dat consistentie en doorzettingsvermogen het geheim zijn van hun lange levensduur.

Hij gaf ook wat advies voor iedereen die van plan is om deze zomer de barbecue uit te breken.

“Begin met een goed stuk vlees van goede kwaliteit. Als je dat niet doet, hoef je niets meer te doen om dat goed te maken', zei hij.

Dinosaur Bar-B-Que-eigenaar en pitmaster John Stage deelt een recept voor roksteak met gegrilde tomaat en avocadosalsa. (Tegoed: CBS2)

Rok Steak Met Gegrilde Tomaat En Avocado Salsa Recept

Rok Steak

 • 1T Olijfolie
 • 1T Dinosaur Bar-B-Que Rib Rub (of Kosher Zout en Gemalen Zwarte Peper Gemengd 50/50

Verwarm de grill (of grillpan) voor op hoog vuur.

Bestrijk Ssteak met olijfolie en kruid royaal met rub. Leg het voorzichtig op de grill. Verplaats de steak minimaal 1,5 minuut niet. Bak de biefstuk:

 • 1,5 minuut/kant voor RARE
 • 2 minuten/kant voor MEDIUM RARE
 • 2,5 minuut/kant voor MEDIUM tot MEDIUM GOED.
 • 3 minuten/kant voor WELL DONE

Haal het van de grill en laat het ongeveer twee minuten rusten voordat je het aansnijdt en serveert met salsa (recept volgt).

GEGRILDE TOMAAT & AVOCADO SALSA
Uitrusting: Blender

 • 1T Olijfolie
 • 1T koosjer zout en gemalen zwarte peper, gemengd 50/50
 • Sap van 1 limoen
 • 1,5 hele Chipotle Peppers in Adobo Sauce
 • 3 Roma-tomaten, gehalveerd en ontpit
 • 1-inch dikke, ronde plak Spaanse ui, gepeld.
 • 1 Avocado, gehalveerd en pit verwijderd
 • 1T Honing
 • 1/2 kopje water
 • 3/4t koosjer zout
 • 1/2t Smoked Paprika (of gewone als je Smoked niet kunt vinden)
 • 1/4t gemalen komijn
 • 1/2T Fijngehakte Koriander

Verwarm de grill (of grillpan) voor op hoog vuur.

Bestrijk tomaat, ui en avocado met olie, breng op smaak met zout en peper en leg ze dan voorzichtig allemaal 1,5 minuut met de snijkant naar beneden op de grill zonder ze te verplaatsen.

Haal de avocado van de grill, draai de tomaat en ui om en kook ze nog 1,5 minuut.

Schil de avocado, doe de helft in de blenderbeker en hak de andere helft fijn en zet apart. Haal de tomaat van de grill en laat even afkoelen. Haal de ui van de grill en doe deze in de blenderbeker.

Als de tomaat voldoende afgekoeld is om te hanteren, verwijder dan de schil en gooi deze weg. Doe het tomatenvlees in de blender met alle overige ingrediënten BEHALVE het limoensap, de koriander en de resterende avocado.

Pulseer de salsa tot een vlezig-gladde consistentie, voeg de overige ingrediënten toe en serveer met roksteak.


Hoe is de stemming in Dinosaur Bar-B-Que?

Een heel bijzonder gevoel, zoals ik je al eerder vertelde, het is alsof je de bergen in gaat, er is niets vergelijkbaars met een ander restaurant in NYC.

Het is een mix van een berghuis, een Amerikaanse boerderij en een verlaten pakhuis.

Van de vloer tot aan het plafond is alles van hout. Er zijn hertenkoppen aan de muren, replica's van Harley Davidson-motorfietsen, foto's van zangers en boksers... Een mooie plek!


Dinosaur Bar-b-que Brooklyn Opening

Ik heb deze zomer veel tijd in New York City doorgebracht, en een van de evenementen die ik bijwoonde was het openingsfeest van de nieuwste Dinosaur Bar-B-Que-buitenpost in Brooklyn. Gevestigd in een oude gereedschaps- en matrijzenfabriek, werd elk detail in deze ruimte minutieus gerestaureerd en gepland.


Vintage bewegwijzering geeft karakter in de bar.


Zichtbare bakstenen, zorgvuldig gekozen kunst en industriële verlichting vormen de basis voor een klassiek dinosaurusontwerp dat uniek is voor Brooklyn.

Mijn favoriete ontwerpkenmerk: een enorme mobiel gemaakt van gezandstraalde flessen die onder de Brooklyn Bridge zijn verzameld. Eigenaar John Stage koopt graag lokale kunst voor elke ruimte en hij vertelde me dat dit stuk het enige was dat niet werd vernietigd in het atelier van de kunstenaar tijdens orkaan Sandy. Het is zowel majestueus als betekenisvol.


Een kijkje in de pitroom toont een rij glimmende Ole Hickory en J&R pits.

Bedankt dat je me hebt uitgenodigd voor je feest - ik kijk ernaar uit om hier veel herinneringen te maken!

One Response to “Dinosaur Bar-b-que Brooklyn Opening”

De plek ziet er geweldig uit! Ik hou van de inrichting en de enorme rokers zien er ongelooflijk uit! Hopelijk gaat alles goed op de nieuwe locatie! Veel succes en blijf roken'8221. Dag, Paul uit Boston.


Het restaurant werd voor het eerst geopend in 1988 in Willow Street in het centrum van Syracuse en opende vervolgens locaties in oudere gebouwen van historisch belang in verschillende steden. De locatie in Syracuse was vroeger een N&H-taverne en huisvestte ooit een Cadillac-dealer. Het restaurant Rochester is een voormalig Lehigh Valley Railroad-station met uitzicht op de rivier de Genesee. Het Buffalo-restaurant is een voormalige filmopslagkluis van Universal Pictures. Het restaurant in Brooklyn was een gereedschaps- en matrijzenwinkel geweest en de locatie in Newark was ooit een boksclub waar Rubin Carter trainde, Stamford was een fabriek van Yale Lock Co. [1]

Een kookboek met veel van de recepten van het restaurant werd gepubliceerd met de titel Dinosaur Bar-B-Que: een Amerikaans Roadhouse in 2001. [2]

Eind november 2006 werd de locatie in Syracuse getroffen door het norovirus en was ongeveer een week gesloten totdat de gezondheidsinspecteurs van de provincie toestemming gaven voor heropening. Honderden klanten en medewerkers werden getroffen. Het is onduidelijk hoe het virus is ontstaan. De gezondheidsinspecteurs van Onondaga County vonden geen fout aan de kant van het restaurant. [3]

In mei 2009 werd Dinosaur Bar-B-Que verkozen tot Amerika's beste barbecue in ABC's Goedemorgen Amerika peiling. Ongeveer 4000 van de 7500 deelnemers aan de peiling kozen voor Dinosaur Bar-B-Que. [4] [5]

Adam Richman, gastheer van de Travel Channel's Man versus eten, nam de show mee naar Syracuse (seizoen 3, aflevering 13) op 8 juni 2010. Dinosaur Bar-B-Que was de eerste stop voor Richman, die de sandwich "Pork-Sket" van het restaurant probeerde (die elk 1/2 pond bevat). van brisket en pulled pork). Het werd voor het eerst uitgezonden op het Travel Channel op 1 september 2010. [6]


Ontvang meer geheime copycat-restaurantrecepten

Als je van dit recept houdt, moet je je aanmelden voor onze GRATIS e-mails met restaurantrecepten. We hebben onze lezers meer dan 200 extra copycat-restaurantrecepten voor alleen e-mail gestuurd (en er zijn er nog meer!) Meld u NU aan om ELK RECEPT te krijgen.

We sturen je een Cool Starbucks-receptenboek om ons uit te proberen. Je zult het geweldig vinden.

En volg ons op uw favoriete sociale sites

Je blijft in contact, krijgt meer recepten van al onze sites en helpt ons het woord over geheime copycat-restaurantrecepten te verspreiden onder al je vrienden.


Harlem Aardappelsalade

Ik ben dol op de Dinosaur BBQ-keten en ben op elke locatie in NYS geweest. Deze is absoluut de meest teleurstellende - NYC-mensen proberen in plaats daarvan de locatie in Harlem als je kunt. Het eten is hier fantastisch, maar de verloren sterren komen van middelmatige service.

We kwamen afgelopen weekend lunchen en de gastheer liet ons weten dat het wachten ongeveer een uur zou zijn. We hadden super honger en vroegen of we aan de bar konden eten, ze zeiden dat dat prima was. Ik ben nogal verrast dat ze ons dat niet als optie hebben aangeboden omdat er 6 stoelen aan de bar open waren en mensen aan het wachten waren. We zaten aan de bar en wachtten ongeveer 10 minuten voordat iemand ons erkende. We zagen niemand naar de bar neigen. De bar achterin zag ons en maakte meerdere keren oogcontact, maar zei niets.

Uiteindelijk arriveerde de barman en bestelden we drankjes, wat wings als aperitief en een schotel met 3 soorten vlees (borst, ribben, worst) en twee kanten (aardappelsalade uit Harlem, gebakken bonen). Onze drankjes duurden enige tijd om aan te komen, en terwijl we wachtten, voelden we zowel sympathie voor de barman omdat hij onderbemand was, als ongemakkelijk dat de barman recht voor ons stond, gewoon non-stop pratend over hoeveel ze hun baan haatten.

Het duurde vrij lang voordat ons eten kwam. Dat vonden we allebei een beetje raar, want het eten bij een bbq-joint wordt niet op bestelling gemaakt. Brisket heeft uren nodig om te roken, dus het is niet alsof ze het net beginnen te maken, of de gebakken bonen wanneer je bestelt. Dus 45 minuten wachten op het eten lijkt een beetje lang voor een restaurant als dit. Hoe dan ook, ons eten arriveerde en toen de barman de schaal neerzette, zeiden ze: "Waarom serveerden ze je vleugels bij je maaltijd?! Ugh! Ik haat het hier! Ik zei gewoon bedankt omdat ik niet echt wist hoe ik daarop moest reageren.

Het eten was fantastisch. De honingbbq-vleugels waren heet, sappig en vielen van het bot. Al het eten was echt goed gekruid. Persoonlijk ben ik dol op borst, en ze doen het hier zo goed. Het is echter geen magere borst, dus als je niet van vet houdt, is het misschien niet jouw ding. Al met al een behoorlijke ervaring, maar we zullen de volgende keer waarschijnlijk bij de Dinosaur BBQ in Harlem blijven.

Anderen zullen zien hoe u stemt!

 • Chris E.
 • Brooklyn, New York
 • 637 vrienden
 • 1273 beoordelingen
 • 12196 foto's
 • Elite ’21

Heerlijk BBQ-eten dat ter plaatse raakt.

Ik ben in het verleden twee keer in Dinosaur Bar-be-Que geweest, in 2013 en opnieuw in 2015, ik vond het eten altijd verdomd goed. Toen ik hier voor het eerst kwam, was er een hype achter Dino vanwege het succes van hun andere locaties, dus toen er jaren geleden eindelijk een locatie in Park Slope werd geopend, konden menigten klanten niet wachten om hier te dineren.

Het is echter jaren geleden dat ik voor het laatst bij Dino BBQ heb gegeten, dus ik dacht dat ik tijdens de COVID-19-pandemie een gloednieuwe recensie van hun restaurant zou schrijven, omdat, nou ja, mijn smaakpapillen en voorkeuren zijn waarschijnlijk in de loop van de tijd veranderd en hopelijk ben ik met mijn ervaringen geavanceerder geworden.

Omdat we ons in een pandemie bevinden, hebben mijn vrouw en ik wat afhaalmaaltijden besteld voor een feestelijke maaltijd. We bestelden handig via hun website en kwamen langs voor een pick-up. Om samen te vatten, we bestelden VEEL eten en het kostte wat tijd om het klaar te maken, maar ik neem het ze niet kwalijk, want het was nogal wat om voor te bereiden.

In onze bestelling hadden we wat we dachten dat het beste van alles was - een ribbetjes, een borstplaat en een combinatie van twee met borst en buikspek. Daarnaast hadden we een heleboel kanten - Harlem-aardappelsalade, cajun-maïs, barbecuebonen met varkensvlees, mac &-kaas, gestoofde groenten en aardappelpuree.

Ik denk niet dat ik overal commentaar op kan geven, maar het was allemaal goooooood. De ribben waren van het bot vallen en hadden veel rub en saus erop. De puntborst (waar we specifiek om vet vroegen) was . goed . super vet en precies zoals wij het lekker vinden! De varkensbuik was hetzelfde. Elke kant was erg leuk en eerlijk gezegd hadden we helemaal geen klachten over het vlees en de zijkanten. Alles was smaakvol en smakelijk.

Dit was in geen geval een Franklin-barbecue, wat toevallig de beste BBQ is die ik ooit heb gehad, maar het was nog steeds allemaal uitstekend. Ik haat het om iets negatiefs te zeggen, omdat restaurants het moeilijk hebben tijdens de pandemie, maar er was een klein probleem. We vroegen om een ​​kant van Wango Tango en Sensuous Slathering-saus voor elk bord dat we bestelden (3 in totaal) en we kregen. geen van beide sausen. Het was de enige domper in onze meest recente maaltijd van Dino BBQ, maar verder was al het eten fantastisch.

Anderen zullen zien hoe u stemt!

 • Lucy R.
 • Manhattan, New York, NY
 • 187 vrienden
 • 11 beoordelingen
 • 6 foto's

Eten is geweldig! ! Ik hou heel veel van hun borst, hun vleugels en hun ribben. Ik zou hun Harlem-aardappelsalade ten zeerste aanbevelen.

Anderen zullen zien hoe u stemt!

 • Iqubal H.
 • South Ozone Park, NY
 • 14 vrienden
 • 62 beoordelingen
 • 168 foto's
 • Elite ’21

Dit is de tweede keer dat ik deze locatie bezoek. Helaas heb ik de eerste keer geen recensie geschreven.
Ik gaf ze een tweede kans, om te zien of ze zouden luisteren naar hun klanten die hun zorgen en meningen persoonlijk uiten, maar ik denk dat ze dat niet doen.

Beide bezoeken waren het vlees op zijn best lauw.
Ik had het trio van vleeswaren: Pork Belly, Brisket en Pulled Pork. Mijn beste vriend had hetzelfde, behalve dat hij ribben erbij kreeg, en mijn verloofde had hetzelfde als ik, maar de kleinere versie (trio-sampler?)

Varkensbuik - typisch wat in je opkomt is vochtig, mals, sappig en smakelijk! Helaas kwamen ze tekort. Het was meer een dik gesneden spek dat was verbrand, en hard.. ja, ik zei hard. Ik weet niet hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen - en het was niet eens warm.

Pulled Pork - meer als papperig varkensvlees. Het was koud en gesmoord met een zuur smakende bbq-saus. Meer hoeft er niet gezegd te worden.

De ribben. nogmaals, niets wat je wilt dat ribben zijn, was dit. Het was verbrand en moeilijk te kauwen / rubberachtige textuur.

De puntborst was hun reddende genade. Het was niet warm, maar het was mals en sappig uit elkaar vallen. De saus die ze erop dumpen helpt niet. Ik zou willen dat ze zouden vragen of je het lekker vindt dat het erin gedrenkt is.

De zijkanten waren ok. Harlem-aardappelsalade was de winnaar die avond. Het maïsbrood was koud en hard. De AK-chili is letterlijk bonen in saus. De appelcompote waren bleh. De Mac en kaas was goed volgens mijn kleine peetdochter. Ze genoot van haar cheeseburgerslider van het kindermenu en de oudere genoot van haar kippenvingers (ik vind het jammer dat dat het hoogtepunt was)

De ober was beleefd en meegaand.

Hun voltallige personeel draagt ​​maskers en handschoenen. Tafels grondig schoonmaken nadat klanten zijn vertrokken. Afstand tussen tafels.

Dit zal mijn laatste bezoek hier zijn. Twee stakingen, en je bent uit in mijn boek.

Oeps! Bijna vergeten dat de gevulde eieren goed waren.

Anderen zullen zien hoe u stemt!

 • Karman L.
 • Brooklyn, New York
 • 270 vrienden
 • 83 beoordelingen
 • 133 foto's

Bekende plek in parkhelling voor BBQ-eten. De esthetiek is super schattig, als een oude taverne. De servers zijn supervriendelijk. Ik zou aanraden hier met een paar andere mensen te komen omdat de porties behoorlijk groot zijn. De nacho's zijn enorm en heerlijk en geserveerd met uw keuze van draadjesvlees evenals of brisket. Ik zou de samplerschotel vermijden als je met een groep komt, omdat het maar 1 stuk per persoon is (afhankelijk van de grootte van de samplerschotel). De keuze voor uw vleescombinatie is de beste, u kunt een schotel krijgen met uw keuze uit 2 of 3 soorten vlees met twee kanten. Ik ga meestal voor de borst, kip en ribben. Het vlees is mals en goed gekruid. De zijkanten zijn ook geweldig. De maïs is smaakvol met subtiele hints van rokerigheid en zoet. De Harlem-aardappelsalade is ook erg goed, evenals de gebakken rijst.

Anderen zullen zien hoe u stemt!

 • Chloë L.
 • Brooklyn, New York
 • 9 vrienden
 • 198 beoordelingen
 • 162 foto's

Kwam hier op een feest van 10 voor een uitje op vrijdagavond. We hadden allemaal soortgelijke items, hadden allemaal de ribben. Ik had de keuze 3, borst was oke, maar de saus maakte alles goed. Mijn donkere vleeskip was vochtig en goed totdat ik in de laatste hap bijt, het vlees van binnen droeg roze was rauw, zeer onaanvaardbaar. De ribben waren gemiddeld, ik was er niet door verbaasd en ik was er ook niet door teleurgesteld.

Hun kanten,
Mac en kaas was zeker goed.
Handgesneden frietjes waren droog.
BBQ gebakken rijst, niet goed.
Maïsbrood was droog en hard.
Harlem aardappelsalade was oke.

Hun drankjes waren behoorlijk sterk en hadden een goede variëteit aan bieren en seizoensbieren.

Diensten waren oke, het was op een drukke vrijdagavond.
Ik zou terugkomen voor nog een shot.

Anderen zullen zien hoe u stemt!

 • Steven C.
 • Queens, New York
 • 23 vrienden
 • 130 beoordelingen
 • 205 foto's
 • Elite ’21

Ik zou echt willen dat yelp 1/2 sterren had, want Dinosaur is een solide 3 1/2 sterrenplaats. Ik was al een tijdje van plan om hier te komen. Jarenlang zulke geweldige dingen gehoord over dinosaurussen en eindelijk uitgekomen.

Het eten was goed, maar ik had meer verwacht dan goed. Had de ribben en varkensbuik die allebei goed waren. Er zijn andere BBQ-gewrichten in de buurt die beter zijn. Waar ik echt van heb genoten, waren de zijkanten. De Mac and cheese en Harlem aardappelsalade waren erg goed. Maar niet goed genoeg om terug naar Brooklyn te komen. Ik blijf bij John Browns rokerij, die verreweg de beste is in NYC?

Anderen zullen zien hoe u stemt!

 • Nathalie C.
 • Queens, New York
 • 683 vrienden
 • 150 beoordelingen
 • 641 foto's

We liepen door de buurt en kwamen toevallig deze plek tegen. Eindelijk!! Na talloze keren te zijn verteld om het eens te proberen! Ten eerste is het enorm. Biker-bar / restaurant-sfeer, leuke sfeer en het was behoorlijk vol voor een dinsdagavond. We zaten aan de bar om naar het Knicks-spel te kijken en bestelden de Deluxe Brisket-plaat ($ 18,99, met ingelegde uien en jalapenos) en aardappelpuree en bonen over rijst als de twee kanten. (Elke plaat wordt geleverd met 2 kanten en maisbrood). Ik had de volledig natuurlijke BBQ-halve vogel ($ 15,99) met de ingelegde komkommers en de Harlem-aardappelsalade als bijgerechten. De serveerster vertelde ons dat de eerste Dinosaur Bar-B-Que hier in Nyc in Harlem is. (Nieuws voor moi) Dus hoe dan ook, ik zal oprecht zijn. de puntborst was onder gekruid en een tikkeltje beetje droog. Misschien had het tijdstip van de dag er iets mee te maken? Mijn kip was echter ongelooflijk sappig, zacht en smaakvol. Die kanten waren ook heerlijk. Vooral de aardappelsalade. De gerechten zijn prijzig, maar ik denk dat het begrijpelijk is met stukken vlees zoals deze. Ik zeg dat het best goed is. 3 1/2 sterren als dat mogelijk was. Goed eten maar niet indrukwekkend, zou mezelf geen fan noemen. Als je een BBQ- of vleesliefhebber bent, probeer het dan eens. Het is absoluut een stap hoger dan ketens als Dallas BBQ. (Naar mijn mening is Mighty Quinns nog steeds koning. shhhhhh)

Anderen zullen zien hoe u stemt!

 • Chantal U.
 • Las Vegas, Nevada
 • 230 vrienden
 • 251 beoordelingen
 • 111 foto's

Ik wilde dolgraag deze plek bekijken en ik kreeg eindelijk de kans. Laat ik beginnen met de vleugels, die waren GEWELDIG! Ik weet niet welke saus mijn vrienden kozen, maar ik zou die slechteriken dagenlang kunnen eten. We hebben ook de deviled eggs geproefd, het was weer een overwinning voor mij.
Voor het hoofdgerecht wilde ik een burger. Natuurlijk ga ik naar een barbecueplaats en wil ik een hamburger. Wat is er mis met mij toch? Het was de Bacon Delux, het is het spek dat me binnenhaalde. Ik had gebakken bonen en de Harlem-aardappelsalade. Ik weet niet of het komt door het opgroeien in het zuidwesten of wat dan ook, maar ik verwachtte iets meer in de portiegrootte voor de zijkanten, maar hey, ze waren lekker.

Anderen zullen zien hoe u stemt!

solide als afhaal en in huis.

Anderen zullen zien hoe u stemt!

 • Duey Y.
 • Brooklyn, New York
 • 3 vrienden
 • 24 beoordelingen
 • 4 foto's

Deze beoordeling is voor hun afhalen en eten, ik heb niet gegeten op de fysieke locatie. Laten we het eerst hebben over het goede en het geweldige. Ik kreeg de varkensribbetjes en ze waren fantastisch, zelfs lauw was het geweldig en dit zijn de redenen waarom:

1. Lekkere vlezige stukjes babyruggen. Ik weet niet wie hun vleesleverancier is, maar ze doen uitstekend werk. Babyrug kan echt het hele scala van vlees-tot-botverhoudingen bepalen.

2. Perfecte hoeveelheid stevigheid van het vlees, vlak voor 'van het bot vallen': Nu weet ik dat iedereen graag zegt 'van het bot vallen' wanneer ze hun bbq-ribben beschrijven alsof dat de standaard is voor goed cue, maar ik smeek om te verschillen, want 'van het bot vallen' betekent meestal 'te lang gekookt en is het een brij zonder veel smaak over'. Dit vlees was stevig en smakelijk en kwam heel gemakkelijk van het bot maar behield zijn samenstelling

3.Smaak van vlees en bbq-saus tot vleesverhouding: de meeste plaatsen besteden 20 uur langzaam aan het langzaam koken van hun ribben om de perfecte smaak en rookring te krijgen, gewoon om het in bbq-saus te verdrinken, als je het gewoon 2 uur in de oven zet en het kwam eruit als rotzooi, het zou hetzelfde smaken, ingesmeerd met saus. Het hele punt van langzaam koken is om de ribben hun eigen smaak te geven en bbq-saus moet dat verheffen, niet overheersen en domineren. Dinosaur heeft dit geperfectioneerd. Het vlees is rokerig en mals, maar die stevigheid houdt fantastisch gesmolten vet en sap vast dat ontsnapt zodra je begint te kauwen, wat zich vermengt met de rook- en bbqsaussmaak en het zorgt voor een elegante wals van smaken in je mond. Deze ribben zijn bijna zonder peer.

4. Harlem Potato Salad: nog een winnaar! Het is een klap voor je moeder! Zou met trots worden geserveerd bij elke cookout. Het smaakt alsof er zeker mosterd in zit, waardoor de overdreven zoete smaak die te veel mayo soms kan brengen, wordt verminderd en ik vind het geweldig dat het een beetje snijdt! maar als je het type bent dat niet van mosterd in je aardappelsalade houdt, ga dan verder.

5. Aardappelpuree en jus- Smaakt naar huisgemaakt en licht, de textuur op de tong en de mond is goddelijk en de jus is een winnaar

6. Komkommersalade - komkommers/azijn/ rode ui. - heel eenvoudig en smakelijk, niets overdreven, maar het is komkommersalade, wat wil je ervan?

Nu het niet zo geweldig:
1, de levering duurde 90 minuten - ik woon niet zo ver van de locatie en ik werd 45 - 1 uur geciteerd door naadloos, oorspronkelijk en later een bericht naar 90 minuten, nu in alle eerlijkheid, dat zou naadloos kunnen zijn en niets hebben heeft te maken met het restaurant, maar ik weet uit ervaring dat als je 90 minuten na het bestellen je eten krijgt, het op zijn best lauw zal zijn, omdat de bezorger op veel andere locaties bezorgt voordat hij uiteindelijk naar je toe komt. Als ik in het begin had geweten dat het 90 minuten zou duren, had ik anders gekozen.

2. Eten was lauw tot kamertemperatuur, maar de koude gerechten bleven redelijk koud.

Vleugels waren te gaar, dus droog, omdat ik er zeker van ben dat de resterende kooktijd van het feit dat ze zo lang in de afhaalverpakking zijn gestopt, ze te gaar heeft gemaakt en toen hield het niet eens de hitte vast omdat de levering zo lang duurde vanaf het bestellen. Nogmaals, dit is slechts een deel van de levering, ik weet zeker dat het op de fysieke locatie voor het grootste deel goed komt.

Fried Rice was veel te zout, ik weet niet wat ze hiermee probeerden te doen, maar het is een misser, ik zal de volgende keer de mac en kaas proberen.

Maïsbrood was smakeloos. Ik heb de extra koolhydraten sowieso niet nodig, want beide aardappelopties waren zoooo goed!

Zal het zeker weer hebben, maar zal de fysieke locatie doen en als ik de levering opnieuw bestel, ga ik gewoon met de ribben en verwacht een lange wachttijd van tevoren:-D


Jumbo BBQ Kippenvleugels

Kruidengewreven, pit-gerookt, grill afgewerkt, met blauwe kaasdressing, bleekselderij en sauskeuzes: Mild - Honing BBQ, Jerk Glaze, Mosterd Lockdown, Heet - Wango Tango, Knoflook Chipotle, Koreaanse BBQ, Heetste - Devil's Duel

 • Ken W.
 • Forest Hills, New York
 • 41 vrienden
 • 335 beoordelingen
 • 1574 foto's
 • Elite ’21

Was hier onlangs voor een privé-werkevenement, het beschikbare vlees was de St. Louis-ribben en bar-b-que-kip, gepresenteerd in cafetaria-stijl met grote containers, en met extra bbq-kippenvleugels besteld voor de tafel. De ribben waren stevig, zacht en smaakvol, hoewel een paar stukken verkoold of te verzadigd waren met saus. De kip was redelijk goed, want zelfs de kipfilet was aangenaam vochtig. De vleugels waren ook zacht maar boden iets te veel saus. De zijkanten waren somber, van de blase koolsalade tot de saaie gebakken bonen, de maisbrood was droog en flauw.

Anderen zullen zien hoe u stemt!

 • Ruby C.
 • Manhattan, New York
 • 19 vrienden
 • 149 beoordelingen
 • 3124 foto's
 • Elite ’21

Kwam hier voor de eerste keer voor de verjaardag van mijn vader op een zondagavond. We hebben om 17.30 uur gereserveerd voor het geval het erg druk wordt. Toen we daar aankwamen, was het al behoorlijk vol. We kregen vrij snel gezeten.

Voor drankjes bestelden we een paar cocktails, een cider en een biertje. Wat betreft het eten, we kregen een kinderbord en een barbecue in familiestijl. Voor de set had je de keuze uit 1 pond varkensvlees of borst, of half en half, maar we gingen in plaats daarvan voor borst. Het wordt ook geleverd met een hele kip in 6 stukken gesneden, een volledig rek met ribben, zijkanten en maïsbrood. Voor de zijkanten kregen we de koolsalade, zwarte bonen over rijst en gestoofde greens.

Het kinderbord kwam vrij snel, maar de barbecue in familiestijl duurde een tijdje. Het kostte ook wat tijd om de serveerster water te krijgen voor de hele tafel, maar ik denk dat het gedeeltelijk kwam omdat ze onderbemand waren. Ik heb niet veel obers of serveersters gezien, behalve een paar. Na een tijdje kregen we eindelijk ons ​​eten. De zijkanten kwamen eerst en toen kwam eindelijk de BBQ. We realiseerden ons toen dat de maïsbrood ontbrak, dus we zwaaiden onze serveerster naar beneden en vroegen haar ernaar en ze zei dat de nieuwe batch uitkwam.

Het eten was echt goed. Mijn favoriet zijn de ribben omdat ze zo mals zijn. Mijn schoonzus houdt van hun borst, maar voelde alsof ze een beetje ongelijk waren gesneden, zodat je dikke en dunne plakjes krijgt. Terwijl de een wat slanker is dan de ander. De kip was ook echt goed, lekker en rokerig. Het vlees was op zichzelf al goed, maar voor mensen die graag meer smaak willen toevoegen, zou ik zeker zeggen om hun BBQ-sauzen die ze op tafel hebben te proberen.

We kregen ook wat vleugels voor voorgerechten en ik dacht dat ze in orde waren. We probeerden 3 stuks met Honey BBQ en 3 stuks met Wango Tango. Ze werden bestempeld als Jumbo BBQ Chicken wings, maar ze waren zeker niet erg groot. En ik ben een beetje in de war als kleine drumsticks als vleugels worden beschouwd, omdat het vrijwel allemaal kleine drumsticks waren. We kregen ook een milde mening dat het niet pittig was, maar er was een klein beetje een brandwond nadat je het had gegeten, dus het was niet erg kindvriendelijk.

Wat betreft de zijkanten, ze waren ok, maar niets vond ik spectaculair. Het was soms gewoon een leuke verandering van het palet van het vlees. Je krijgt ook een behoorlijk bedrag. De maisbrood was ook ok, maar een beetje aan de droge kant. We bestelden de set om een ​​gezin van 5 volwassenen te voeden en het was behoorlijk vullend. De schotel beweert dat hij 4-6 voedt en ik kan zeker zien dat hij die hoeveelheid voedt, ook afhankelijk van hoeveel je eet.

Na het eten waren we aan het discussiëren over het dessert en besloten we een plak cake voor mijn vader te halen. Ze vertelde ons dat alles op was, behalve de pindakaastaart. We aarzelden enigszins maar bestelden het toch. Onze serveerster was eigenlijk aardig genoeg om een ​​chocoladetaart voor ons te vinden en gaf die in plaats daarvan aan ons. Ze deed er ook een kaars in omdat ik haar vertelde dat het voor een verjaardag was.
Voor mijn eerste keer hier was ik best tevreden met het eten hier en ik zou zeggen dat ik terug zou komen om meer uit te proberen. Als er iets is, kom zelfs terug en krijg de lieverd-deal als ik alleen ribben wil.


Bekijk de video: Dinosaur BBQ - FOOD (Januari- 2022).